kolmapäev, 24. september 2008

Oled SINA parem?

Keskmiselt kord kuus saadab pressiteate Arnold Oksmaa. Iga pressiesindaja (st, et kõik need, kes on ametinimetuse või oma arusaamise järgi pressiesindajad, pr-juhid vms) peaks hoolikalt selle teate läbi lugema, ja endalt küsima, kas ma suudan parema teate teha? Mõtle hoolikalt, jälgi struktuuri, oskust oma sõnumit edastada jne. Kui sinu teade on sitem, siis otsi uus väljakutse, näiteks Kreenholmis õmblejana või MuPo-s piletikontrolörina. Võid minna ka Hamburgi Reeperbahnile persega raha teenima. Sest PR-i sa ei sobi.

Ja lisatud ka viimane Arnoldi teade (kirjapilt muutmata):

Poplaulja Arnold Oksmaa (29) teatas vastulauseks läinud nädala Anu Saagimi artiklile täna, et kasutas enda promomiseks Anu Saagimi nime all mailiaadressi, kuid ei teinud Anu Saagimi kontot rahvusvahelisele Orkut.Com portaali.
Jah, anusaagim(ät)hotmail.com mail oli vaba, ning kui mu karjäär oli Eestis lendavas hoos, siis vajasin kuulsaimat nime nagu näiteks Anu Saagim, et promoda meediale enda tegemisi, tunnistab Oksmaa.
Oi, seda e-maili aadressi mul enam ei ole, isegi pole paar aastat seda kasutanud, lausub skandaalne poplaulja.
Anu Saagimi vahetas laulupoiss aga välja, ning on internetis suhtlust alustanud megakauni Liis Lassiga, kellele ta poolehoidu on avaldanud tänu Vändra Aveli kaitsmiseks, vallaltleb Arnold Oksmaa.
Esimene kiri Liis Lassilt oli armas ja toetav, ning neiu palus Arnoldil ettevaatlikum olla, sest meedia on ettearvamatu ja tihti pahatahtlik.
Uue aasta algul on oodatud Arnold Oksmaa fotosessioonile Eesti, kuna keegi Hr. Salapärane on huvitatud lauljast pilte tegema, nii seda sees ruumides kui vanalinnas Tallinnas.